torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2016! Gott Nytt År 2016!


Ilon täyttämää, energistä, onnellista ja menestyksekästä vuotta 2016 
kaikille Rakkaille Puutarha ystäville! 

Blogiteksteissä on odottamassa muutama puoliksi valmis kirjoitus, haasteen vastaaminen ja blogin tarina. Niin vaan on ollut hektinen loppuvuosi että kaikki ovat jääneet kesken, odottamaan parempaa hetkeä. Ehkä näin on hyvä, blogin kirjoitus on rakas harrastus mutta joskus elämä täyttyy muilla asioilla. Kunhan ehdin, väsään perinteiseen blogi-tapaan viime vuoden tärkeimpiä tapahtumia puutarhassa.. (ehkäpä nyt ehdin kun jäin "mini-lomalle" välipäivien urakoinnin jälkeen). 

Millaisia toiveita ja lupauksia teillä on uudelle vuodelle 2016? Millaisia puutarhatapahtumia on teillä on tiedossa tulevalle vuodelle? toivon teille että monet näistä täyttyvät. Ihanaa uutta vuotta!





Gott Nytt År Alla Kära Trädgårds Vänner! 
Jag upptäckte att flera texter fanns halv färdiga,  men slutet på året har varit så hektiskt att jag aldrig hann skriva dem färdigt. Kanske jag finner mer tid med bloggskrivandet nästa år? Året har värit betydelsefull på många sätt, vi har flyttat in i det nybuggda huset och anlagt trädgården. Om höjdpunkterna i trädgården tänkte jag skriva en egen "traditionell" bloggpost...(i snar framtid).

Vad har ni för önskemål för det nya året? Önskar er alla en underbar start på det nya året!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...