lauantai 1. kesäkuuta 2013

Chelsea Flower Show 2013.

Chelsea Flower Show 2013
Jonain vuonna lähden käymään siellä! Haaveilla on tapana toteutua. Mutta siihen saakka olen tähyilly puutarhablogistien sivuja ja löytänytkin muutaman onnellisen jotka ovat olleet, kuvanneet ja kuvailleet tapahtumaa blogissaan. Jotain juttua tulee varmasti myös puutarhalehtiin mutta niitä odotellessa, täällä linkkejä CFS juttuihin blogeissa:


Något år vill jag åka dit, Chelsea Flower Show i London! Men iår har jag varit tacksam över alla fina bloggpost och härliga bilder som jag hittat i bloggvärlden.  Ovan hittar du länkar till härliga bloggar! Var så god o titta in på dem!
Bilderna är lånade från bloggarna. Tack det är så otroligt vackra or mera vackert hittar du från deras reportage från CFS!


Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua! Kun vettä ei sada ole kantanut kastelukannulla vettä kukkapenkkeihini niin että olkapään jysähti liikkumattomaksi. Siispä aika pysähtyä ja lueskella blogeja! =)
Njut av det härliga sommar värmen! Nu när det inte regnat på veckor har jag vattnat i trädgården och burit vattenkannor i massvis så att axel har låst sig, alltså dags att ta det lite lugnt, njuta och läsa bloggar!

PS. Koti myynnissä Oulussa, katso täältä tarkemmin jos kiinnostuit! http://karolinanpuutarha.blogspot.fi/2013/05/koti-myynnissa-ett-hem-till-salu.html

10 kommenttia:

  1. Mie jo kerkesin luulla otsikon perusteella että sinne se on nyt päässyt:) Ihanaa ihanaa ja haaveilen kans josko joskus!

    VastaaPoista
  2. Tuonnehan voisi järjestää puutarhabloggareiden tapaamisen;)

    VastaaPoista
  3. Huokaus, miten ihania puutarhakuvia. Varsinkin tuo alimmainen kuva, siihen haluaisi astua sisään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ihan, anteeksi jos otsikko oli harhaanjohtava. Löysin noita ihania blogitekstejä ja mielettömän ihania kuvia, joten suosittelen että käytte kurkkaamassa blogit =)

      Oishan tuonne ihan mielettömän hieno päästä, ehkäpä joku vuosi sitten. Näin että siellä oli bloggaajat ihan kunnon poppoolla liikkeellä joten seurassa kokemus varmaan vaan paranee kun joku hoksaa jotain ja joku muu muuta...
      Mulla täti lupasi lähtiä kaveriksi jos joku vuosi järjestyy lomaa ja sen verran humputtelurahaa että vois lähtiä käymään =)

      Poista
  4. Samat on haaveet! Pitääkin tutustua näihin nyt. Jos vaikka ensi keväänä? Olkapäälle parantumisterveisiä!

    ~ Piia Anneli / annelivia

    VastaaPoista
  5. Ihanan reheviä istutuksia! Lämpöistä sunnuntain jatkoa myös sinulle:)

    VastaaPoista
  6. Någongång ska vi till London, visst..!? :)

    Jag kan förstå att det gör ont att flytta från trädgården, jag vet inte om jag skulle klara det...så mycket arbete, tid och pengar som man satt ner. Men, allt har sin tid, så måste du tänka, och nu finns chansen att börja på nytt och ta lärdom av det som du lärde dig i din första trädgård. Kram från din bloggsyster!!
    /Nina

    VastaaPoista
  7. Voi kiitos mukavasta postauksesta ja kivoista linkkivinkeistä =) Tuonne minäkin jonain päivänä niin toivoisin pääseväni =)

    VastaaPoista
  8. Ihana tunnelma tossa viimesessä kuvassa :D

    VastaaPoista
  9. Täälläkin samat haaveet :) - täytyy joskus järjestää retki...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...